Денес е понеделник, 27 јуни 2016 година, 179-иот ден во годината.
Сонцето изгреа во 5:00, а ќе зајде во 20:14 часот. Денот ќе трае 915 минути.
 • Понеделник
 • Вторник
 • Среда
 • Четврток
 • Петок
 • Сабота
 • Прикажи за
  • Македонија
  • Балкан
  • Европа